Overkill

Helgen var förjävlig och rolig. Blev jobb exakt hela helgen. På söndagen kunde jag börja gråta för att  jag hade så fruktansvärt ont i benen och för att jag bara sovit 9 timmar sammanlagt. Aldrig mer säger jag.

Jag orkar egentligen inte skriva här, men det var så längesen och jag har ändå inget att göra för jag sitter bara och väntar på att brudarna ska bli klara så att vi kan dra ner på stan. Har faktiskt saknat dom fruktansvärt.

Jag kan inte pussas! Eller jaa, JAG kan väl det. Men inte Sebastian :/ Den smarta jäveln har ju lyckats spräcka läppen. Så jag går nu puss-lös ett tag framöver. Känns konstigt och tomt. När läppen är läkt lär ni inte se mig på ett par dagar, för då ska jag bara pussa sönder honom och inte göra något annat. Så det så.

Är riiiiktigt sugen på en utgång nu!
Torsdag kör jag och Viktoria. Navid Modiri och sedan riktigt mycket alkohol och dans.
Fredag får jag verkligen hoppas att brudarna är redo. För jag ska verkligen köra fullt ut. Med eller utan er. Helst med. Det vet ni. Och när jag är på topp så vet jag att ni vill vara med. För då ÄR jag kung i baren! REAL. Ni skulle bara önska att ni var min vän. Men det är det bara dom riktigt bra som får äran att vara..
RORO, jag saknar dig. Gabby, saknar dig! Leenn, saknar dig med. Stina, dig träffade jag i lördags, så dig saknar jag inte. HAHA :D

Riktigt nöjd över Stinas jobb-insats i lördags också. Flöt på riktigt bra och hon höll humöret uppe hela tiden. Till och med lyckligare än mig. Dock inte så svårt i lördags för fy fan vad jag hade ont överallt. Stog bara o klagade tillslut. Men vi klarade igenom natten skitbra, och vi hade riktigt kul emellanåt :D

Nu ska jag nog äta nåt tror jag.


Who knew?

VAAAAD BLIR DET? det undrar nog både jag och mina kära vänner.. Jag ska ha en nykter helg.. ingen utgång! Inte ens lite.. inte ens pyttelite... Det är inte vanligt.
Varför? För att jag ska jobba. Känns jävligt kul att jag ska jobba med fulla människor också så att jag blir ännu mer sugen på att vara ute själv. Ibland suger det faktiskt att jobba.
MEEEEEEN, jag får inte glömma det positiva.
- Jag ska jobba med Emmie :)
- Förhoppningsvis kommer Nicke att jobba, och det är alltid lika roligt. Då går tiden fort.
- Jag får pengar
- Ingen baksmälla imorrn :D

Jag får köra hårt nästa helg istället, det är inget mer med det. Hoppas det blir en torsdag på det också, med Viktoria :) Ska ju på Navid då :D Syyyynd säger jag att Uno är jävliga och har alkoholtest innan?!?! Lägg ner.

Idag har jag varit ute och sprungit. Trodde jag skulle dö, för det var inte igår jag var ute o sprang. Men jag klarade det. Dock är jag myyycket trött i mina ben nu, så jag vet inte hur det ska gå att jobba idag. Bara gå, gå, stå, stå, skynda, skynda.

Varför lyssnar man inte mer på Rednex ?! Det är dagens fråga. Jag älskar dom. Blir på så jäkla bra humör av dom. Förut sprang jag runt och dansade cowboydans och dunkade Old Pop In An Oak så högt det bara gick. I love to be alone home.

Jobb om en timme, dags att styra sig.

JO föresten, Bänny gick ju modevisning igår. Det gick bra. Jag skrattade :) FnISzS*
Innan det så var jag och Viktoria ute på äventyr. SKulle leta efter en DvD till mig, men eftersom jag inte fick nån hjälp och varken jag eller Viktoria kan något av det där med elektronik, så fick jag bli utan.
Drog och köpte nått som vi kan istället, dvs skor och kläder :D Kom hem med 3 par skor, 2 linnen och en kjol :D WIIHOOO!
Drog till Koriander, käkade lite, drack lite.. drog hem lite.
Så, nu vet ni vad jag gjorde igår också. PEACE


Vart tog mitt hår vägen?

Klippte mig igår. Allt hår är borta. Jag klippte av typ hälften av håret. Nu är håret kort, tunt och givetvis fräscht. Men herregud , jag saknar mitt gamla långa hår faktiskt. Ser lite ut som en svamp.
Varför ska det alltid bli såhär när man klipper sig?

Har inte så mycket o berätta faktiskt för det har inte hänt så mycket.. har umgåtts med Sebastian mestadels.
Igår åkte vi inlines.. och jag dog inte. Jag bröt inte ens svanskotan som Jesper satte en 20a på att jag skulle göra.

Fick min lönespec. igår. Blev sjuuukt glad. Trodde jag skulle få ca 3000, men jag fick 7400 :D BARTY hörde jag. En Korianderlön på det och jag har 17 laxar igen :D Det är gööttt!

Vad blir det i helgen? Inte en aning. Bänny frågade om jag ville jobba på fredag.. det lockar. Det är ju trots allt pengar. Men att jobba både fredag och lördag natt känns lite tråkigt. Plus att jag ska jobba fredag, lördag och söndag morgon. Men det kanske kan vara gött att bara jobba en hel helg också, så att det inte blir så mycket nästa helg. Blir ju oftast lite roligare då.

Och om en vecka kommer Navid Modiri & Gudarna till Uno också :D I'll be there.
Gott folk.. den 9-11 okt är jag ensam hemma, eller ja, Fredrik är väl hemma, men det har ju aldrig stoppat nån. OM det blir party. 11 okt kommer ju även Markus Krunegård :D Jag är lycklig. Är så mycket o se fram emot.

Idag ska jag leka med Viktoria. Jag saknar min brudboll så fruktansvärt mycket ibland. Hon är min bästa!
Kanske gå på tjejkvällen i stan ikväll? Och definitivt kolla på när Bänny går modell på Koriander för Paviljongen kl 20.00 :D HAHAHHA ! Jag kommer dö av skratt. Synd att det är samtidigt som idol. Men jag ser hellre på en Bänny än på några idoler.

Nu ska jag träna. Body Combat blir det nog idag igen. Det är sjukt kul.

mja.

och vad har hänt sen sist ?
Bränt för mycket pengar. Dock på jackor osv .. men ändå. Mycket på sprit också.
Så då kan ni ju förstå att jag har druckit också. På took för mycket.. jisses. Trodde nästan jag skulle dö när jag äntligen kom hem. Ber om ursäkt för mitt beteende. Jag är vanligtvis inte sån. Mistake mistake..
MEN FY FAN VA KUL JAG HADE, hahahhahaha :D


Sen är jag kär också. Jag är så kär så jag spricker. Sebastian, Sebastian, Sebastian.. du är underbar :)

The Quiz






Hello Saferide - The Quiz


You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you


And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's


There are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you


Would you freak out if I said i liked you?
Do you walk the line
Is your IQ higher than your neighbour's
And is it very much higher than mine


Can you sleep when I grind my teeth
Do you look away if I slob when I eat
Will you let me be myself
Can you at all times wear socks, because I'm still scared of feet


And if I'd fall, would you pick me up
And if I'd fall, would you pick me up


Do you talk in the middle of Seinfeld
Do you read more than two books a month
Do you get racist or sexist when you've had a few
Is it fine if I make more money than you


Have you slept with any people I work with
Is there anyone you'd rather wish I'd be
Do you still keep pictures of old girlfriends
Are they prettier than me


And if I'd fall, would you pick me up
If I'd fall, would you pick me up


HELLO SAFERIDE

Nu har jag ett nytt favoritband. Hello Saferide!  Omg. Säkert! gillade jag, och detta är lika bra, fast på engelska..
The Quiz är den bästa. LOVELOVELOVE.

Har nyss ätit frukost. Vaknade upp med min bejb idag och var jätteglad faktiskt. Sov väl gött eller nåt, för annars har jag absolut NOLL i gladhumörs-skalan på morgonen. Så den här dagen tror jag blir en bra dag.
Helt sjukt att det redan är fredag. Kommer ihåg när vi pratade på måndagen och sa att det kommer gå så segt fram till helgen, men det vet jag inte om jag håller med om nu. Fast jag har ju haft ganska kul på dagarna. Tack vare, inga mindre än, mina brudar.

Måste säga grattis till Lollo igen, till körkortet! Du är bäst. OCH Gabby, haha. Kommer dö varje gång när jag åker med Lollo. Och inte för att hon krockar eller nåt, utan för att hon fäller såna jävla kommentarer när hon kör så jag skrattar ihjäl mig. Ska fan filma nångång, så förstår ni vad jag menar. RORO, i love you, haha.

Ska ner på stan idag med Roro och Stina (?) tror jag. Blir vinterjacka. Eller skinnjacka. Vet inte riktigt än.
Skulle ju köpa en skinnjacka igår egentligen, men när jag gick på stan så kollade jag på allt annat förutom jacka. Kom hem en tusenlapp fattigare med en massa bh:ar och trosor. Haha, bra där. Måste bara säga att det är ju sjukt vad dyrt det är med underkläder. DAMN.

Nu ska jag fortsätta ladda ner musik, ta en dusch och styra mig.
Blir det party ikväll, undrar ni .. OOOOOM det blir party, svarar jag då.
Varje fredag hittar ni mig i baren, varje lördag i garderoben på Koriander. Det är så mina helger ser ut. PEACE.


Jag klär i din andedräkt

Tog en promenad igår, för att jag ville bli pigg, men få benen att bli mindre pigga. Ligger alltid och spänner mig i benen på natten annars för jag har myror i dom. Jobbigt. Mycket mycket jobbigt.
När det blir så vill jag bara gråta. Så nu försökte jag göra något i förebyggande syfte. Fungerade lite.

Tog lite kort när jag var ute och gick, för att göra det lite roligare. Orkade inte lyssna på musik.
Jag är ju den nya Bingo Rimer jag. Bara att jag inte tar kort på snygga utvikningstjejer då, men ändå.

När jag kom hem drog jag på idol. Vad har hänt med idol? inte alls lika roligt att kolla på nu som det var förr. SKÄRPNING! Jag vill ha idol tillbaka.
Sen blev det Filip och Fredrik. Och jävlar vad jag skrattar åt dom. Sjukare människor får man nog leta efter. Jävlar vad jag älskar dom. Gift er med mig ? Erbjudandet står kvar i all evighet. Jag väntar.


Idag vaknade jag kl 7.20 ?!?!? VAFAN HÄNDER?! Så tidigt har jag nog inte vaknat sen skol-tiden. (förutom när jag ställer klockan för att jag ska upp och jobba då, men det räknas inte.) Herregud. Drog på Vakna med the Voice. Somnade lite. Vaknade igen och växlade mellan att kolla på The Voice och Rix Morronzoo. BRA SKIT.

Nu väntar jag på att det ska ha gått en timme efter att jag ätit frukost, så att jag kan träna.
Idag blir det Body Combat. Var inte igår kan jag säga. Kommer ha så sjukt ont i armar, axlar och rygg imorgon, så jag kommer säkert inte ens kunna skriva på datorn. Men jag gillert. SES

möte idag kl 16.00 Stina, glöm för helvete inte bort det!

Ny uppdatering kanske ?

Hinner inte med och blogga längre . Fan.. ska försöka skärpa mig.

Vad har hänt sen sist ?
- Polisen har hällt ut min, Gabbys, Stinas och Lollos alkohol. Hej 14 år.
- Jobbat ass'et av mig. Min kropp gör ont!
- Tränat. Därav ännu mer ont i kroppen.
- Lekt massa med mina underbart sköna brudar. Did i tell you that i love you?
- Upptäckt en väldigt gammal med fruktansvärt bra låt igen. Foo Fighters - February Stars

Har enooorm ångest över helgen. Brände ett par tusen. Vågar INTE gå in och kolla hur mycket som är kvar på kontot. Väntar tills lönen kommit istället. Herregud.

MÅSTE seriöst skaffa klipptid. Herreguuud vad jag hatar mitt hår mer och mer för varje dag som går. Långt och jävligt. Går inte och göra ett skit med det. Sätter bara upp det i en knut på huvet hela tiden. Hur kul är det då..

Är så mycket som jag måste göra idag, men som jag inte har ork eller motivation till.. vad händer ?

I just don't want to miss you tonight

I don´t want you to cry
Don´t want us to say goodbye
But I know that we´re falling apart
I don´t need your lies
And if you don´t sympathize
Tell me how will I know who you are




When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
"Just what your worth"

I love you, till the end of time.
Come what may.
Nobody said it was easy
Oh, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard

ännu en dag..

vaknade upp idag.. med väääärldens träningsvärk. Det var detta jag anade. Men det är skön träningsvärk, jag gillart.
Så det blev inget pass idag, utan jag tog en powerwalk istället. Var så gött väder ute idag, inte för varmt och inte för kallt. Perfekt ut-och-gå-väder :)

Måste bara säga att Stina inte är som alla andra barn.

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

allvarligt

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

nu går ja o skiter

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

brb

F r i d a säger:

brb eller.. bbl

15 min senare

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

sådär

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

tror ja avlagt hela ryssland i toaletten

`http://کtinan.wordpress.comTM säger:

helt färdig är ja


Gjorde kyckling och ris förut. MUMS. Jag är så bra på att laga mat så det är ju inte mänskligt.
Hade tänkt och hålla mig från stan idag också, men det är inte så lätt. Vet lite saker som jag skulle behöva köpa.. Men idag ska jag inte spendera en krona. Har jag faktiskt lovat mig själv.

Gabby har ju gått och blivit sjuk. Inte helt okej. Hon ska vara ute och åka bil 24/7, med mig bredvid. Det är roligt att åka bil.
Nu ska jag leka lite med min kamera. Den är så fin så fin :)


Aloha.

Igår var ju Bänny här, med Marcus. Så skulle vi käka och konversera som det så fint heter. Mamma hade som vanligt städat och putsat i hundra år innan dom kom. Allt ska såklart vara perfekt när Marcus kommer. Vad skulle han annars tycka ?!  Aja, paj blev det iallafall. Det lagar hon aaldrig annars. Men men.. det var lite gott. Dock lite för torrt för min smak.

När dom hade gått blev det Vem kan slå Filip och Fredrik.. Jävlar vad jag skrattade. Dom är så sjuukt härliga. Mina idoler. Gift er med mig, så blir jag lyckligast.  Blir att kolla på varje kväll kl 21 det.

Idag tyckte jag att jag skulle vara duktig och komma igång med träningen igen efter sommarn. Blir alltid så jävla bekväm av mig på sommarn, så jag orkar aldrig träna. Men när hösten och vintern kommer brukar jag alltid träna som ett djur. Men ni ska bara veta hur jobbigt det är dom första gångerna. PUH. Jag tänkte att jag skulle köra mitt Friskis och Svettis-pass som jag har på ett band här hemma. Ah men tjenna. Efter tredje låten trodde jag att jag skulle spy. Jag som alltid brukar kunna köra bandet TRE gånger på rad, hahaha. Den som har snott min kondition får ju gärna ge tillbaks den.
Efter att ha andats lite körde jag för fullt igen. Så en timme blev det tillslut :)
Helt slut i kroppen, men ändå så jävla pigg. Finns det något skönare än när man kommer igång igen? Nej.
Ska bara fixa nytt SATS-kort som jag slarvat bort nånstans. Skräll.

Efter att jag tränat klart fick jag reda på att Gabby klarat uppkörningen så hon har numera körkort! STOOOORT grattis :D
Då tänkte jag: Då måste vi ut och köra. Och så blev det. Mötte upp Gabby och Lollo på stan och drog hem och skulle köra ut våran bil. Problemet var bara att vi inte fick i backen. SNYGGT tänkte vi. Så långt kom vi på våran biltur. Men efter att Gabby ringt till sin pappa och han berättat hur man skulle göra, så gick det så fint så fint :D
Drog till Willys och köpte lite färdkost, sen hem till Lenn och hämtade upp henne, för att sedan åka till Gabbys mamma och bevisa att hon faktiskt hade klarat uppkörningen för att sedan avsluta turen med ett besök hos Stina. Sedan bar det hemmåt. UUH så fin dag.

Bestämde även för att kolla Idol tillsammans. Det är ju från Karlstad idag ju :D Blir fett nice.

Är en aning besviken på vissa människor i mitt liv just nu. Förstår inte riktigt vad jag gör för fel, men men.. kanske är det bara ni som är konstiga? Det är det ingen som vet, iallafall inte jag.
Tur att jag har andra bra vänner som alltid finns där då :) Gabby, Lollo och Stina, ni är så sköna så jag skulle kunna sätta på er. Dock har jag ingen snopp, så det blir litte svårt. Men annars så. Nej, men ärligt. You rock!

På fredag kör vi. Blir dock ingen förfest hos Stina. Istället blir det @ Linns place. Vi giller't.

Nu ska jag äta nått och göra mig lite snygg igen för snart kommer Gabby, Lollo och Stina och hämtar upp mig :D See ya.


...


Where the river runs black
I take the schoolbooks from your pack
Plastics, wire and your kiss
The breath of eternity on your lips

In the crowded marketplace
I drift from face to face
I hold my breath and close my eyes
I hold my breath and close my eyes
And I wait for paradise
And I wait for paradise

The virginia hills have gone to brown
Another day another sun going down
I visit you in another dream
I visit you in another dream

I reach and feel your hair
Your smell lingers in the air
I brush your cheek with my fingertips
I taste the void upon your lips
And I wait for paradise
And I wait for paradise

I search for you on the other side
Where the river runs clean and wide
Up to my heart the waters rise
Up to my heart the waters rise

I sink `neath the water cool and clear
Drifting down, I disappear
I see you on the other side
I search for the peace in your eyes
But theyre as empty as paradise
Theyre as empty as paradise
I break above the waves
I feel the sun upon my face



Bruce Springsteen - Paradise

Bara massa ny/gammal musik

Sitter och lyssnar igenom en massa låtar som vi har på datorn som jag inte ens visste att vi hade. Har upptäckt så jäkla mycket bra. För det är såhär nämligen, att pappa, jonas, jenny och fredrik har lagt in en massa låtar, inte bara jag genom alla åren. Så det är en massa massa massa musik som jag inte ens lyssnat på.

Jag vill ha dig här hos mig för alltid.
Jag vill känna värmen inom mig.
Önskar du var lika kär i mig som jag i dig.

Drog ner på stan idag runt 11 för att jag skulle klippa mig tänkte jag. Drog till Clipodrom: Nej,tyvärr vi har inga tider idag eller imorn. Soda: Hade ju tydligen stängt igen. Aqua: Nej, tyvärr vi har inget ledigt. Salong Alexander: Nej, tyvärr .
MEN SKIT IT DÅ, tänkte jag och gick på stan istället. Drog in på Lagerhaus. Där finns det alltid en massa roligt att kolla på. Jag upptäckte ett nytt spel som hade kommit in: "Jag har aldrig.." slog till direkt. Fan va roligt. Blir på fredag det brudar. 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Längtar som faen till fredag. Blir nog drag som vanligt detta. Det blir all in och inget annat. En klok ung man sa till mig häromdagen på stan: Det är lika bra att köra så hårt man kan medans man är ung.
Det är så fruktansvärt sant. Varför inte passa på?

So get out your seat and jump around!
Jump around! [3X]
Jump up, jump up and get down!
Jump! [17X]

Idag blir det tydligen middag här hemma. Bänny gör storbesök ?! Hoppas det blir nåt gött.

After all that we've been through, i know we're cool.

Har nyss styrt upp mig en aning . Vankas staden med Gabbygirl soon. Om hon nu snabbar sig lite. Hon måste nämligen duscha innan hon går nånstans. Hon luktar arab annars, och det vill vi bespara karlstadborna.
Måste ha strumpor, deodorant, trosor, mascara.. och lite kläder vore ju absolut inga fel :D och en skinnjacka. Och skor. Fan. Drar iväg det där, men men..
Skulle iofs behöva klippa mig också. Kanske skaffar ork att göra det idag? vem vet..

Inatt sov jag lääääänge. Det blir så när min bejbskiboy sover här, för han är så trött av sig. Så då tvingas jag att sova länge. Men när vi hade sovit i 10 timmar var det nog för min del. Då kunde jag inte tvinga mig kvar längre. Då åkte teven på. 11.15 tyckte jag att han också skulle vakna, men det hade vi ju olika åsikter om.
Har tydligen en väldigt trött pojke.

Nu ska jag styra iordning håret så gott det går. Det är en bad hairday idag. OCH det regnar ute. FUCK.

HEY, NAVID! KOM OCH DANSA MED OSS, NU!

Finns det nåt bättre än att lyssna på en massa lugn musik när man inte har något speciellt att göra utan bara ligger hemma och chillar?! Neej. Jag är kär i musik. Finns såå mycket bra. Har upptäckt att dom låtarna jag har hatat förut för att de gått på radion och alla har älskat, de låtarna ha jäkligt bra texter som jag inte ens har brytt mig om.
Bra upptäckt av mig.

Just nu sitter jag och lyssnar på Ingenting - De svåraste orden , och bara tänker på min bejbski :)
Nu ska jag återgå till att sakna honom lite och önska hit honom.


Jämt litte dretgött med söndag

Det är ett under att jag överlevde dagen igår.
Hade dretkul på Coop när jag jobbade. Enbart tack vare min älskade favorit Jocke! Stördare människa får man leta efter, och jag absolut älskart! Han fick mig att spela på V65 idag, så ni förstår ju hur stygg han är.
"Men nu Frida, nu måste du kolla på loppen imorgon också"
"Ajo, för det kommer nog och hända"
"Men det är ju skitkul ju. Finns ju inget bättre än att sitta med lite cola och chips framför trav en söndag"

HAHAHAHA, driver du med mig eller. ALLT är väl bättre än trav. Aja, vinner jag en miljon så kanske jag kan gå med på att det är liite bra med trav ändå.

Att jobba med Stina var askul. Så jävla gött att slippa jobba själv därnere.
Har dock aldrig jobbat med en mer nervös människa. "Nummer 97..eehm.. ta den du Frida"
hahaha, snygg du. Men tillslut tyckte jag allt att hon fick kläm på det rätt bra. Kommer nog gå lyyysande detta Sickan :D
Pratade även med Markoolio igår (Utan att jag visste att det var han?!) samt hälsade på någon jättekänd amerikansk boxare ?! Inte en jävla aning om vem det var, men vakten tyckte det var ascoolt iaf. Så nu är väl jag ascool? Som om jag inte varit det förut menar jag.


Hade rätt dretont i benen när jag kom hem efter att ha jobbat hela dagen, så det var gött o lägga sig ner. Dock kunde jag inte sova på hur länge som helst eftersom allt jag såg framför mig när jag blundade var folk som stog i kö och jag kände stressen över att hjälpa dom. Fick öppna ögonen hundra gånger för att försäkra mig om att jag faktiskt var hemma och inte på jobbet. Skitjobbigt.

NU är det iallafall söndag och jag ska ta det sååå jävla lugnt idag så ni fattar inte. Det är skönt.
Ska återgå till sängen nu, eller soffan. TJA


Get ready

Just nu gör jag mig redo.. jag ska snart iväg för att jobba i 17,5 framöver. Coop 9-19 och Koriander 20 - 02.30. Fy faaan va slut jag kommer vara. Det enda positiva är väl att jag ska jobba med Stina ikväll. Kanske blir lite lättare att hålla sig vaken då.

Har föresten ap-ont i ögat. Känns som att jag har en sten under ögonlocket, även om det inte är något där ?! Har haft så sen igår och det vill inte sluta göra ont. Kommer tårar hela tiden, så folk tror att jag är ledsen. Så är inte fallet folks. Har bara lite pain.

Det känns både bra och tråkigt att det inte blir någon utgång i helgen. Det känns bra för att det kan vara nyttigt(har jag hört) och för att jag sparar pengar(bjudar'N) , men också jävligt tråkigt eftersom jag ääääälskar att vara ute med lollo, stina och Gabby. Då är det fullt ös medvetslös. Och när jag hörde att dom skulle till Arena för att bara shaka ass, då blev jag grymt besviken på att jag skulle jobba. Men men , det kommer väl fler helger. Bäst för er att ni inte dör eller nåt. Då återupplivar jag er och drar med er på arena och kör full fart.

Nej, men jag kanske skulle ta och göra mig iordning så att jag inte ser ut som ett lik därborta. Har en låååång dag framför mig. KUKEN, kom precis på att jag inte gjort matlåda. HEJDÅ. Nu måste jag gå.

Tjeena kompisar

Jag sov faktiskt bra inatt, efter många om och men.. skönt o vara utvilad iallafall.

Vaknade upp med en kille i sängen och tänkte.. vem fan är du? Men så såg jag tillslut vem det var som hade smugit sig dit. Och då var det lugnt igen. Snodde en puss och satte på teven.

Kom precis hem från en lunch med Viktoria. På Koriander såklart ? Åt typ.. oxbringa med rotmos och pepparrotssås. Kan ju säga att oxe, det äter jag nog inte igen. Var en mycket konstig konsistens på det. Men det andra var gööööött mos. Mos. som sagt, mos. Mos är gott.

Dom ringde från Coop förut också. Fick en tid till :) Så nu blir det jobb 14-21 imorn och 9-02.30 på lördag. Jag kommer vara en död sill på söndag. Men det är gött :) Skönt o vara helt ledig på en söndag faktiskt. Då blir det softisch bananisch hos kicksibollen.

Roger och Maud (Viktorias pappa och hans nya) ska föresten gifta sig på lördag. Viktoria ska vara tärna och hon ska även sjunga Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman. . Skulle sååå gärna vilja se :) Kommer vara så fint. Helst av allt skulle jag vilja se lillskiten Ebba :) Hon kommer se ut som en liten maräng. YUMMIE!

Och ett stooooooooort grattis måste jag bara säga till Amanda som äntligen har en liten päpis i magen :)
Jag ska överösa barnet med små söta kläder och pussar. Kommer förmodligen att squeeza sönder barnet också, men det tar vi då.

Bänny upptäckte föresten nyss att jag hade en blogg. Såhär blev hennes reaktion:

Jenny säger:

jag skulle aldrig våga skriva om mig själv. världens fegaste. händer ju inget läsbart i mitt liv. Skulle typ skriva. "Hej. idag har jag jobbat och gått en promenad, bajsat, och ätit en jävla massa mat förmodligen.

Jag skulle ju kunna blogga om hur mycket jag äter och kanske komma med i guinnes rekordbok!


Lycka till! Håll utkik efter Bännys fetto-blogg. TJA!

Jag har lite ont i maagen.

Ah men tjena. Kom alldeles nyss innanför dörren. Gabby och jag har vandrat från Strand. Det var gött. Speciellt när man har ont i magen, not.

Fick iallafall med mig Gabby ut på stan idag för o kolla efter kamera :)
Som tur var jobbade min kusin som kunde hjälpa mig hitta en bra, för själv är jag så dålig så det finns inte. Skulle nog bara ha tagit vilken som helst, som var snygg ?
Några tusenlappar fattigare och en kamera rikare, begav vi oss mot Tre eftersom Gabbys telefon var fucked up. KONSTIGT när det är Tre vi snackar om. Hon fick iallafall en DRETFUL lånetelefon. Skype! Jisses, var nästan liite pinsamt att gå bredvid henne. Men vafan, det fick gå.
Medans vi väntade på att Linn skulle komma och joina en fika på Waynes, tog jag och Gabby oss en glass. Vem köper ens glass när det är 5 grader och lite regnigt ? JO, VI :)
Sen satt vi på Waynes ett tag. Höll nätt och jämt på att frysa ihjäl, då dom äntligen var klara för avfärd hem till Linn. Där bakade Linn scones åt oss, och så myste vi framför Idol med nybakade scones och te :) Mycket gott. Tack som fan.

Efter mycket skitsnack, sexsnack och typ..skitsnack.. bestämde jag och Gabby oss för att dra oss hemmåt. När Gabby ska öppna portdörren ut springer en KATTFAN in, och jag fick en hjärtattack. Jag är så sinnessjukt rädd för katter och var definitivt inte beredd på att det skulle springa in en i 120 framför mig klockan 12 på natten. Fick världens huvudvärk som inte har gått över än. DÖD åt katten.

Nu ska jag nog kolla lite på SATC innan jag somnar. Kommer antagligen att ta ett tag eftersom jag är så pigg. Men men..
Hoppas på att jag får sova gott idag iallafall, var inte igår direkt.

Peace out, från min tax och mig.

som sagt. Jag har en tax på magen.


Pojken med hålet i handen.

Hade världens jobbigaste natt. Grät mig själv till sömns och sov jätteoroligt.
Idag är jag ganska tom. Vet inte vad jag vill eller tycker. Vet ingenting.


Var ute och gick förut. Var fint väder dom första 100 metrarna, sen kommer sjäälvklart regnet. Det är så sjukt typiskt när jag är ute. Det börjar ALLTID att regna. Och det regna inge milt heller. Ösregn, jatack.
Och fötterna stinker skit eftersom skorna har blivit dåliga sen förra gången jag var ute i ösregn. Dom möglade väl eller nåt.

Idag funderar jag på att dra iväg och köpa en digitalkamera. Brorsan har en skitbra och när jag lånade den igår så blev jag skitsugen. Undrar bara när Viktoria slutar? Vill inte åka ensam. Varför ska folk gå i skolan fortfarande när jag inte gör det ? Det är frågan det.

Hörde att duschen kallade. CIAO


Dags igen!

Tänkte att det kanske var dags att skaffa sig en blogg igen, eftersom alla har en och det trots allt är ganska kul att skriva. Har typ 15 bloggar som jag kollar varje dag. I love it. Mest gillar jag att skratta åt blondinbellas. Mer patetisk människa får man leta efter. Visst är det jävligt coolt att hon lyckats så bra när hon bara är 17 år, men vafan, attityden går ju faktiskt att ändra på. Assistent och städerska? Lugn nu.

Läste på min gamla blogg nyss (http://barty.bloggagratis.se/) jisses. Det var ett tag sen. Jag var inte ens 18. Har hänt ganska mycket sen dess kan jag ju säga.

Idag har jag typ gjort det här:
- Vaknade av att jag låg och grät helt hysteriskt. Vad händer?
- Gick upp och gjorde frukost och kollade på Super nanny. I love it.
- Tog en promenad med Bänny
- Hjälpte henne och Marcus att bära sängar
- Städade, rensade och packade upp mina nya kläder :)
- Lagade mat
- Gick till Konsum och köpte kiwi och vindruvor
- Och nu sitter jag här.

Dom ringde även från Coop nyss och ville att jag skulle jobba på lördag  9-19, och eftersom jag måste ha pengar, sa jag självklart ja. Nu vet jag dock inte hur det blir med utgången som var planerad på fredag, eftersom jag ska upp kl 9 och jobba ända till natten, eftersom jag ska jobba i garderoben på Koriander 20.00 - 2.30. HEJA MIG. Kanske får bli en nykter helg ? Det sög ju ganska mycket faktiskt. Det enda jag ser fram emot med att jobba på lördag är att Jocke jobbar, haha. Han är så störd så jag bara står och skrattar heeela tiden. Och jag gillert.

Nej, nu ska jag dra mig. 

Dagens: Jag har en lång tax på min mage och ett hundben på min rygg. Inte alla som har.
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0