OLA!




Yes, here we go again.
Jag är mer kär än någonsin, och det är troligvis därför jag inte har skrivit något här på ett tag. Jag har fullt upp med att vara glad och kär. Det är pussar och kramar hit och dit, massa skratt och mys.
Men samtidigt har jag fullt upp med att skicka sms. Det är ett jävla liv i denna telefonen vill jag lova. Och vem är det som terroriserar mig? jo, Simon. Hela, och jag menar verkligen hela, min inkorg är fylld med sms från honom. Det går inte 10 min ens mellan smsen. Han är rolig han. 

Idag ska jag jobba. Eller rättare sagt, inatt ska jag jobba. Är så drygt på torsdagar eftersom jag jobbar själv. Men som tur är är det Nicke som jobbar och då blir det kul. Förra torsdagen drev vi som fan. Båda var skittrötta och hungriga så vi bara skrattade åt allt och alla. Så ni som ska till Koriander idag , GÅ HEM. Då blir alla mycket gladare. Speciellt jag och Nicke som också får gå hem!


Ehm , mer då.. jag har bestämt mig för att inte shoppa på ett tag. Har gått otroligt mycket pengar nu. Bara minskar och minskar. Det får bli skärpning nu Frida. Har ju flera kassar här hemma med kläder som jag har varit tvungen att rensa ur för att jag inte får plats med det  garderoben. Ändå är inte garderoben liten. Nej usch , mår bara dåligt av att tänka på det. 

Imorn blir det att dricka oelen hemma hos Simon. Får se vilka som är villiga att hänga på. Får se får se. Men nu ska jag iallafall se vad det finns att äta här hemma. Sen hoppas jag att Viktoria ringer. Hon slutade väl runt 2 har jag för mig. Är ju alltid trevligt att leka lite med henne innan man ska iväg och jobba night. Anyway, byebye, hörs väl om ett år eller två. 

Nu är det min tur..

.. att vara sjuk. Det rinner snor, jag hostar och har ont i huvudet. Varför inte? Trodde jag skulle klara mig, men det var tydligen fel.

Bloggar skitdåligt nuförtiden. Och det är för att jag inte riktigt har tid. Det finns så mycket annat jag vill göra.
Navid var förövrigt dyngbra. Saknade dock Kom och dansa med oss  och  Hopp Skak . Skärpning.

I fredags var det party @ my place.  Linn kom , Stina & Gabby kom , och Evelina kom. Jag var dyngtaggad den första halvtimmen/timmen , sen hände något. Jag var sjukt otaggad och osugen på alkohol?! Fattar inte riktigt vad som hände. Det blev ett jävla liv på brudarna att jag skulle ta o dricka lite mer så att det skulle gå över. Så jag försökte lite smått. men det gick inte så bra. Önskade en låt av Gabby så att jag kaaaanske skulle komma igång. Valde Johnny Cash - Ring Of Fire, för den brukar alltid tagga igång mig. Och sjäääälvklart taggade den igång mig denna gången med. Tog dansgolvet med storm och Stina bara skrattade åt mig. Jag var DYNGtaggad! Och där började kvällen bli rolig igen.
Mycket mycket dans senare ringer jag en pling till min kära kusin Viktoria som hade fest nere hos sig. När jag pratade med henne tyckte jag att det var något lurt.
Jag: Är det inte väldigt tyst hos dig för att vara en fest?
Viktoria: Men troru eller ?! Jävla Frost bara skäller och skäller om vi har på högre.
Jag: KOMPIS, ta med dig alla och kom upp !
Viktoria: ÅÅÅÅH, får vi det? Jag älskar dig! Vi ses snart!

Och mycket riktigt, det strömmade in en massa folk. Krille, Högga, Robert, Viktoria, Emmie, Fanny, Line, Sanne, Anna, Elina, Alexandra och nån random. Det blev ett jävla drag.
Drog väl neråt Arena runt 00.00 och där blev det sjukt mycket dans och bjudande i baren hit och dit :D Gabbygirl och jag körde som fan.
Drog en pizza som jag knappt åt något av, Gabby blev erbjuden 2000 för o ligga med nån äcklig norsk gubbe och Stina bara åt och åt. Sebastian och jag gick hem, däckade. Fin kväll!

Igår var det en mysig dag :) Jag och Sebastian skulle ner på stan en sväng för att köpa en papperskorg. Det slutade med att vi var på Ikea och köpte en massa ljus, ljusfat, papperskorg och galgar. Sedan bar det vidare till Max , Hemtex , hem till stan , Hemtex, Konsum - hem.
Hemma stod det redan mat på bordet. Jenny och Marcus var hemma och skulle äta för Jenny hade namnsdag.
Bjöds på en skitgod fisk/chili gryta. Efterrätt: Äppelpaj med vaniljvisp.
Gjorde iordning i rummet med alla ljus efter det. Blev skitmysigt :) Slängde även de nya sängkläderna som jag köpte i tvätten. SKITFINA är dom :)

Snart är jag ensam hemma. Och det ska bli fruktansvärt skönt!

"Comin' up comin' up. AHA AHA " - God Damn -

Nu ska jag göra mig iordning och försöka se lite mindre sjuk ut.

NAVID MODIRI!

Here i come dude! Eller rättare sagt , here WE come. Är ju inte bara jag som ska dit..
Har längtat till den här dagen ända sen jag fick reda på att dom skulle komma, så det är rätt konstigt nu när dagen äntligen är här. Ska bli så jävla kul och så jääävla bra.
Vet dock inte om det blir någon alkohol för mig idag. Känns lite ovärt. Och jag är ganska oladdad. Konserten blir ju helt nykter eftersom det är på UNO och den är väl klar runt halv 10. Det innebär att man kanske tar första ölen kl 10. Jag kommer inte igång då. Då blir jag bara trött. Dyrt är det också att dricka sig full på krogen. Så jag tror jag bangar idag och kör riktigt riktigt ordentligt imorn istället. MED BRYDARNA :D

Öppnade dagen med Låt Mig Va, så jag är på bra humör nu. Ska ta mig en dusch nu, sen lyssna helt sjukt mycket på Rednex, för att sedan gå över till Navid. Kan det bli bättre ?!
Ja, det kan det faktiskt. Om den klänningen på Monki är snygg. För den ser jävligt snygg ut. Och då har jag min outfit för fredagens utgång klar. Det är bra. Vill även hitta ett par svarta chinos. Har väntat länge på det nu.
Igår köpte jag en helt sjukt mysig tröja på Monki. Den var grå och stickad. I LOOOVE IT! Viktoria köpte en likadan, så nu är vi bär. Köpte även en halsduk där. Eller vad det nu kallas..

Sebastian börjar bli sjuk.. och det undgår nog ingen. Han snörvlar, hostar och tycker allmänt synd om sig själv. Mer kille går det inte att bli. Han blir så ynklig. Och själv bara skrattar jag och är elak.
Jag har länge funderat på om han har en liten liiiten utvecklingsstörning, för grabben måste ha snoret på ett speciellt sätt i näsan. Ligger snoret i högra näsborren, så måste han få över det till vänster näsborre.. ?! VA ?! Snor som snor, vart det än ligger. Men nejnej, det är viktiga saker det.  Lite utvecklingsstörd är han nog.
Men oj-oj-oj vad han är söt också :) Jag älskar dig.

Några mer jag älskar är mina brudar. Jag kan inte säga det nog ofta. Jag tycker om er så fruktansvärt. Går inte en dag utan att jag får ett riktigt gott skratt. Ni är bäst, och ni vet det !

RSS 2.0