Uppdatering

Kände att det var dags för en sådan nu.
Helgen har varit helt fantastisk. Vi drog iväg på lördagskvällen mot Sebastians stuga med hans pappa. Åt lite kvällsmat och åkte ut med båten för en fisketur. Kom i säng runt 12snåret. Det är så otroligt fint där på kvällen. Och inga billjud. Det var nästan lite läskigt tyst på natten.
Söndagen kom och vi åt en mysig frukost tillsammans innan Sebastians mamma och 2 småsystrar skulle komma. Systrarna var nog dem sötaste jag sett. Full rulle hela tiden. För att inte prata om hans mamma. Sötaste!
Så vi hade en otroligt mysig dag på bryggan med bad, sol och båtturer. Och fiske såklart. Bassan var jätteavundsjuk för att Julia (9 år) fick 3 fiskar och han inte fick nån. HAAAHAA! Jag fick ett fetingnapp. Det var troligen en öring kom dem fram till. Jag blev iallafall livrädd när det drog i spöet. Trodde jag skulle dö.

Vid 5 drog vi hemmåt. Helt slut var vi efter 30 graders sol hela dagen och 2 småbarn som bara skriker och springer runt.
Orkade inte vara inne när vi kom hem så vi ringde Lundberg och drog och badade på Bomstad.
Beställde pizza på hemvägen och avslutade dagen vid teven.

Måndagen bjöd på jobb. Gårdagen också, men även en klippning och en personalfest. Mycket trevligt :) Älskar Carlings-personal. Trivs som fisken i vattnet!

Nu ska jag äta upp min glass och sen dra iväg och jobba igen. Natt idag också. Blir en lååång dag.

RSS 2.0