Efter midsommar

Tänkte att jag slänger in ett inlägg till om vad som hände efter midsommar. Annars blir det så jäkla långt.

Mamma kom och hämtade oss runt halv 10, SKÖNT. Innan alla hann och vakna. Inte så kul att sitta där ute i tält, utan rinnande vatten, utan mat, bakfull och jävlig. Så vi drog tidigt. Körde förbi Subway och tog oss en macka. Drog hem och sov nån timme. Gick och hyrde 3 filmer (Smala Sussie, Bride Wars & Zack and Miri makes a porno) köpte en liten pommes frites, dricka, godis och pizza och gick hem. Lökade i sängen hela dagen, förutom en tur till Sebastians lägenhet. En väldigt härlig bakfylledag.
Söndagen började med fint väder så vi gick på stan en liten tur. Jag köpte en ny mobil :) Samsung Ultra Touch. Sjukt snygg och härlig!
Vi hann bara hem och vända, för det vankades minigolf med mamma och pappa. Pappa vann såklart...Bassan kom sist. Åååh SOPA. Mamma kom på iden att vi skulle beställa pizza och ta med och äta ute på nån udde vid vattnet, så det gjorde vi. Det var jättemysigt. (Och JA, vi åt pizza 2 dagar i rad)
Hemma spelade vi lite backgammon och såg på film och bara myste. Underbar, underbar helg.

Idag var det fint väder och jag var leeeeeeeedig! Kors i taket!
Blev en springtur på förmiddagen. Jätteskönt att komma igång lite igen känner jag.
Sedan bar det ut i solen i några timmar. Jag är numera röd, inte vit. Det ni. Framsteg. Viktoria och Helena kom och sällskapade en sväng.
När Sebastian slutade drog vi och växlade in lite mer pengar. Vi är nu uppe i 4000:- ungefär :) och vi har mer kvar.
Köpte ingredienser till en kycklingsallad, drog hem och gjorde iordning den och satte oss ute vid teatern och åt. Finns inget mer underbart än att äta picknick ute på kvällen. Mätta och belåtna gick vi upp och åt jordgubbar på balkongen. Ibland älskar jag Sverige. Sommarkvällar med jordgubbar och en mysig pojke..

Vi hörs när jag har blivit lite mindre röd och förhoppningsvis lite mer brun..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0